INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (laiškai, smulkinti)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek pomidorų padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek žalumynų
- 16 vienetų ančiuvių (filė)
- 10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
REKLAMA