Kedrų riešutus ir česnakus susmulkinti su blenderiu. Tada sudėti šviežią baziliką, parmezaną ir supilti alyvuogių aliejų. Viską apibarstyti druska ir dar kartą susmulkinti su blenderiu. Jei padažas gausis per tirštas - įpilti dar truputį aliejaus. Tinka prie žuvies, paukštienos, makaronų, šviežios duonos.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
100 gramų bazilikų (šviežias)
2 česnakų
2 valgomieji šaukštai kedro riešutų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kedrų riešutus ir česnakus susmulkinti su blenderiu. Tada sudėti šviežią baziliką, parmezaną ir supilti alyvuogių aliejų. Viską apibarstyti druska ir dar kartą susmulkinti su blenderiu. Jei padažas gausis per tirštas - įpilti dar truputį aliejaus. Tinka prie žuvies, paukštienos, makaronų, šviežios duonos.