• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bazilikų (šviežias)
  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kedro riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kedrų riešutus ir česnakus susmulkinti su blenderiu.
    Tada sudėti šviežią baziliką, parmezaną ir supilti alyvuogių aliejų.
    Viską apibarstyti druska ir dar kartą susmulkinti su blenderiu.
    Jei padažas gausis per tirštas - įpilti dar truputį aliejaus.
    Tinka prie žuvies, paukštienos, makaronų, šviežios duonos.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bazilikų (šviežias)
  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kedro riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kedrų riešutus ir česnakus susmulkinti su blenderiu.
    Tada sudėti šviežią baziliką, parmezaną ir supilti alyvuogių aliejų.
    Viską apibarstyti druska ir dar kartą susmulkinti su blenderiu.
    Jei padažas gausis per tirštas - įpilti dar truputį aliejaus.
    Tinka prie žuvies, paukštienos, makaronų, šviežios duonos.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų