• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek migdolų (papuošimui)
  • 400 gramų persikų (konservuoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 300 mililitrų pieno
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 125 gramai sausainių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremas: užvirinti pieną.
    Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
    Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
    Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
    Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
    Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.

Autorius: Irena

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek migdolų (papuošimui)
  • 400 gramų persikų (konservuoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 300 mililitrų pieno
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 125 gramai sausainių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremas: užvirinti pieną.
    Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
    Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
    Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
    Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
    Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų