• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 250 gramų pupelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 2.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažo
  • 250 gramų perlinių kruopų
  • 2.5 stiklinės vandens
  • 200 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų