• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (kapotos)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (granulės)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų ridikėlių (raudoni)
  • 150 gramų gražgarsčių
  • 200 gramų sūris ("Emmental")
  • 4 vienetai duonos (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite įkaitintame aliejuje.

    Ridikėlius gerai nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, sūrį supjaustykite kubeliais.

    Į dubenį sudėkite duoną, rukolas, kapotas petražoles, kukurūzus, ridikėlius. Pilkite balto vyno, dėkite garstyčių, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite salotas.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (kapotos)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (granulės)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų ridikėlių (raudoni)
  • 150 gramų gražgarsčių
  • 200 gramų sūris ("Emmental")
  • 4 vienetai duonos (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite įkaitintame aliejuje.

    Ridikėlius gerai nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, sūrį supjaustykite kubeliais.

    Į dubenį sudėkite duoną, rukolas, kapotas petražoles, kukurūzus, ridikėlius. Pilkite balto vyno, dėkite garstyčių, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite salotas.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų