Labai sveika, spalvinga, šventiška ir netgi patriotiška. Svarbu idėja, o vaisius ir uogas galima pakeisti pagal savo skonį ar turimus.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas ananasų (mažas)
- 2 vienetai bananų
- 200 gramų braškių
- 1 vienetas mangų
- 1 vienetas kriaušių
- 2 vienetai žaliųjų citrinų
- 50 gramų špinatų
- 1 vienetas kivių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinė cukraus pudra
- 2 žiupsneliai ciberžolės
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisius nuplauti ir nulupti. Špinatus nuplauti, perlieti verdančiu vandeniu, nuvarvinti.
- Sutrinti trintuvu vieną bananą, mangą, ananasą, kriaušę. Gautą masę padalinti pusiau. Į vieną jos dalį reikia suberti ciberžolę, paskaninti žaliosios citrinos sultimis, cukraus pudra ir išmaišyti.
- Į kitą dalį sudedami smulkintuvu susmulkinti špinatai, kivi, cukraus pudrą, žalios citrinos sultis (pagal skonį). Išmaišome, geriausia smulkintuvu vėl.
- Raudonam sluoksniui susmulkinamos braškės su bananu. Paskaninti citrina ir cukraus pudra.
- Belieka tik patriotiškai susluoksniuoti į stiklines.
REKLAMA