• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 500 gramų morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 300 gramų svogūnų
  • 300 gramų kiaulienos (kepenys)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepenys nuplaunamos, nupjaunama plėvelė ir susmulkinama gabaliukais. Pakepinama aliejuje.

    Morkos nuplaunamos, nuskutamos ir sutarkuojamos. Svogūnai susmulkinami. Sudedama į dubenį kepenys, morkos ir svogūnai. Verdama, kol suminkštėja daržovės. Tada visa masė sumalama.

    Gautas faršas paskaninamas druska, muskato riešutu bei krapais. Dedamas sviestas ir masė gerai išmaišoma. Paštetas sudedamas į indelį, gerai suspaudžiamas ir paliekamas atvėsti (sušalti).

Autorius: Liveta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 500 gramų morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 300 gramų svogūnų
  • 300 gramų kiaulienos (kepenys)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepenys nuplaunamos, nupjaunama plėvelė ir susmulkinama gabaliukais. Pakepinama aliejuje.

    Morkos nuplaunamos, nuskutamos ir sutarkuojamos. Svogūnai susmulkinami. Sudedama į dubenį kepenys, morkos ir svogūnai. Verdama, kol suminkštėja daržovės. Tada visa masė sumalama.

    Gautas faršas paskaninamas druska, muskato riešutu bei krapais. Dedamas sviestas ir masė gerai išmaišoma. Paštetas sudedamas į indelį, gerai suspaudžiamas ir paliekamas atvėsti (sušalti).

Autorius: Liveta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų