Kiaušiniai išplakami su druska, supilamas vanduo ir įmaišomi miltai. Miltų reikia tiek, kad tešla būtų kočiojama. Paruošta tešla plonai iškočiojama, išspaudžiami apvalūs blyneliai ir kiekvienas jų perlenkiamas pusiau. Paruošti tešlos pusmėnuliai iškart dedami į įkaitusį aliejų ir gražiai apkepami iš abiejų pusių. Iškepti sudedami ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalai. Apibarstoma cukraus pudra ir patiekiama. Skanaus.
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros ((apibarstymui))
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
3/5 stiklinės vandens
1/10 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai išplakami su druska, supilamas vanduo ir įmaišomi miltai. Miltų reikia tiek, kad tešla būtų kočiojama. Paruošta tešla plonai iškočiojama, išspaudžiami apvalūs blyneliai ir kiekvienas jų perlenkiamas pusiau. Paruošti tešlos pusmėnuliai iškart dedami į įkaitusį aliejų ir gražiai apkepami iš abiejų pusių. Iškepti sudedami ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalai. Apibarstoma cukraus pudra ir patiekiama. Skanaus.