• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų batono
  • 2 stiklinės pieno
  • 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmerkite batoną su pienu.
    Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
    Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi.
    Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių.
    Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų batono
  • 2 stiklinės pieno
  • 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmerkite batoną su pienu.
    Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
    Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi.
    Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių.
    Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų