Užmerkite batoną su pienu. Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių. Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Autorius: Audronė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
3 vienetai kiaušinių
250 gramų batono
2 stiklinės pieno
3 valgomieji šaukštai manų kruopų
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užmerkite batoną su pienu. Žuvų filė smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinę keptuvėje su aliejumi, sumaišykite su žuvimi. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius bei sumaišykite juos su manų kruopomis. Tuomet į manų ir kiaušinio mišinį įdėkite nuspaustą duoną, viską permaišykite ir palikite 20 minučių. Galiausiai sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.