• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (sprandinė)
  • 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 1 butelis majonezo
  • 0.5 pakelio prieskonių (šašlykui (Santa Maria))
  • 0.5 pakelio prieskonių (šašlykui (Saldva))
  • 2 vienetai citrinų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (sprandinė)
  • 3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 1 butelis majonezo
  • 0.5 pakelio prieskonių (šašlykui (Santa Maria))
  • 0.5 pakelio prieskonių (šašlykui (Saldva))
  • 2 vienetai citrinų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę (labiausia mėgstama) pjaustyti ne labai smulkiais gabaliukais, pabarstyti prieskonius, išmaišyti. Sudėti majonezą, spausti citrinas ir labai gerai išmaigyti rankomis.
  2. Svogūnus pjaustyti pusžiedžiais, berti ant mėsos ir dar kartą pamaigyti. Palikti per naktį,galima ir ilgiau,nes kuo ilgiau,tuo minkštesnė mėsa. Palikti šaldytuve.
  3. Kepant palaistyti alumi ar sausu vynu.

    Patiekti su mėgiamu garnyru. Puikiai tiks marinuoti svogūnai.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų