INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia nuskusti obuolius, juos supjaustyti kvadratėliais ir apiberti cinamonu. Kitame inde išplakti kiaušinius kartu su cukrumi. Į gautą masę įberti miltus ir vėl plakti, kol masė suskystės. Taip pat įberti pusę šaukštelio kepimo miltelių ir vanilinio cukraus. Skardą ištepti riebalais ar aliejumi ir truputi pabarstyti miltais. Į skardą suberti supjaustytus obuolius su cinamonu ir ant jų užpilti gautą tešlą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje. Patikrinti aš iškepė: medinį pagaliuką įsmeigti, jei pagaliukas šlapias reiškiasi, kad pyragas dar neiškepė, o jeigu sausas - galite traukti jau iš orkaitės. Ant iškepto pyrago galima pabarstyti cukraus pudros. :)
Skanaus!
REKLAMA