Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi. Baltymus išplakame iki standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų. Tada viską sumaišome į vieną indą ir suberiame miltus. Kepame apie 20-30 min. 180-200 laipsnių temperatūroje. Biskvitas skanus, bet sausokas, skanu su arbata, tačiau galima patiekti ir su ledais arba grietinėle. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
4 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi. Baltymus išplakame iki standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų. Tada viską sumaišome į vieną indą ir suberiame miltus. Kepame apie 20-30 min. 180-200 laipsnių temperatūroje. Biskvitas skanus, bet sausokas, skanu su arbata, tačiau galima patiekti ir su ledais arba grietinėle. Skanaus!