• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulienos (malta)
  • 2 riekės batono
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulienos (malta)
  • 2 riekės batono
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekeles išmirkyti vandenį ir jas nuspaudus sudėti į sumaltą kiaulieną, įmušti kiaušinius, sudėti susmulkintą svogūną bei pagardinti druska ir pipirais.
  2. Visą masę gerai išminkyti rankomis ir formuoti apvalius kotletus. Juos dėti į keptuvę bei apkepti iš abiejų pusių. Maždaug 3-5 min., o tada 10 min. troškinti vandenyje – jo reikia, kad apsemtų kotletukus, maždaug puodelio.
  3. Patiekti su raugintais agurkais ir bulvėmis. Galima pasigamionti padažo.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų