Nulupame morką bei svogūną ir gerai susmulkiname. Pangasijų filė supjaustome smulkiais kubeliais ir sumaišome su avižiniais dribsniais, morkomis, svogūnais, petražolėmis, druska pipirais bei kiaušiniu. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir vartant kepame, kol abi kepsnelių pusės gražiai apkepa. Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis. Galima patiekti ir šaltus. Skanaus!
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų (virtos)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
1 vienetas žuvies (pangasija, filė)
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame morką bei svogūną ir gerai susmulkiname. Pangasijų filė supjaustome smulkiais kubeliais ir sumaišome su avižiniais dribsniais, morkomis, svogūnais, petražolėmis, druska pipirais bei kiaušiniu. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir vartant kepame, kol abi kepsnelių pusės gražiai apkepa. Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis. Galima patiekti ir šaltus. Skanaus!