Išvirti nuskustas ir dideliais kubeliais supjaustytas bulves pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiai kubeliais. Ištirpinti keptuvėje sviestą ir pakepinti jame bulves bei obuolius. Atskiroje keptuvėje pakepinti žiedais supjaustytą svogūną. Viską sumaišyti su grietine ir druska bei patiekti prie mėsos patiekalų arba valgyti atskirai. Skanaus.
Autorius: Daina
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
4 vienetai obuolių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai sviesto
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti nuskustas ir dideliais kubeliais supjaustytas bulves pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiai kubeliais. Ištirpinti keptuvėje sviestą ir pakepinti jame bulves bei obuolius. Atskiroje keptuvėje pakepinti žiedais supjaustytą svogūną. Viską sumaišyti su grietine ir druska bei patiekti prie mėsos patiekalų arba valgyti atskirai. Skanaus.