• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų krabų lazdelių
  • šiek tiek sviesto
  • 3/5 stiklinės riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti)
  • šiek tiek vorčesterio padažo
  • 250 gramų rikotos
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 1.5 stiklinės krekerių (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles atitirpiname ir susmulkiname.
    Susmulkintas krabų lazdeles sumaišome viename dubenyje su tarkuotais rikota bei parmezano sūriais, suplaktu kiaušiniu, susmulkinta paprika, svogūnų laiškais, petražolėmis, kapotais riešutais, Vorčesterio padažu bei druska, pipirais.
    Gautą masę 30 min. paliekame šaldytuve.
    Iš atšaldytos masės suformuojame nedidelius kotletukus ir apvoliojame grūstuose krekeriuose.
    Išlydome keptuvėje sviestą, įpilame alyvuogių aliejaus ir iškepame kotletukus (apie 2-3 min. kiekvieną pusę).
    Patiekite šiltus, apšlakstytus citrinos sultimis, su mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų krabų lazdelių
  • šiek tiek sviesto
  • 3/5 stiklinės riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti)
  • šiek tiek vorčesterio padažo
  • 250 gramų rikotos
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 1.5 stiklinės krekerių (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles atitirpiname ir susmulkiname.
    Susmulkintas krabų lazdeles sumaišome viename dubenyje su tarkuotais rikota bei parmezano sūriais, suplaktu kiaušiniu, susmulkinta paprika, svogūnų laiškais, petražolėmis, kapotais riešutais, Vorčesterio padažu bei druska, pipirais.
    Gautą masę 30 min. paliekame šaldytuve.
    Iš atšaldytos masės suformuojame nedidelius kotletukus ir apvoliojame grūstuose krekeriuose.
    Išlydome keptuvėje sviestą, įpilame alyvuogių aliejaus ir iškepame kotletukus (apie 2-3 min. kiekvieną pusę).
    Patiekite šiltus, apšlakstytus citrinos sultimis, su mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų