Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti. Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu. Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis. Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų. Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas peletrūno
0.5 saujos krapų
1 sauja petražolių
3 vienetai kiaušinių (virtus)
100 mililitrų majonezo
2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
2 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti. Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu. Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis. Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų. Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.