• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 viščiuko
  • 200 gramų baravykų
  • 2 svogūnų
  • 2 morkų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 3 laurų lapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 viščiuko
  • 200 gramų baravykų
  • 2 svogūnų
  • 2 morkų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 3 laurų lapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus bei morkas išverdame. Morkas kartu su svogūnais supjaustome, tada su grybais sudedame į dubenį, dar įmaišome keletą lauro lapų. Kitame, mažesniame dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų, citrinos sultis, pipirus bei druską. Ištriname viščiuką pasidarytu padažu, prikemšame įdaru, apibarstome kmynais, dedame į kepimo rankovę ir kepame, kol gražiai apskrus.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų