Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi. Avokadą nuplauname, nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliuką ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Sutarkuojame čederio sūrį. Žuvies filė iš abiejų pusių įtriname druska bei pipirais ir dedame į keramikinę kepimo formą. Ant viršaus sudedame avokado skilteles, krevetes, apibarstome sūriu, apipilame grietinėle ir kepame apie 20 min., kol kremas pradeda kunkuliuoti ir ant viršaus susidaro geltona sūrio bei grietinėlės plutelė. Gero apetito!
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi. Avokadą nuplauname, nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliuką ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Sutarkuojame čederio sūrį. Žuvies filė iš abiejų pusių įtriname druska bei pipirais ir dedame į keramikinę kepimo formą. Ant viršaus sudedame avokado skilteles, krevetes, apibarstome sūriu, apipilame grietinėle ir kepame apie 20 min., kol kremas pradeda kunkuliuoti ir ant viršaus susidaro geltona sūrio bei grietinėlės plutelė. Gero apetito!