• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek medaus
  • 1 vienetas lašišų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai veterinarinėje vaistinėje nusipirkite veterinarinį švirkštą su storesne adata.
    Paskui parduotuvėje nusipirkite šviežią lašišą. Namuose ją gerai nuplaukite, dar geriau nusausinkite ir dėkite ant saulėgrąžų aliejumi pateptu kepimo popieriumi arba folija išklotos kepimo skardos.
    Paruoškite tirpalą, kuriuo prišvirkšite žuvį: paprastą vandenį pagardinkite jūros druska, šaukšteliu medaus, jei turite, ir krapų arba peletrūnų esencijos lašeliu.
    Švirkštu šiuo tirpalu keliose vietose prišvirkškite lašišą ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
    Žuvį išimkite, padėkite ant padėklo, leiskite kiek atvėsti, aštriu peiliu įpjaukite dalį odos ir ją atknokite.
    Likusią odą aptepkite saulėgrąžų aliejumi, kad gražiai blizgėtų.
    Ir viskas.
    Tolesnis, dar skanesnis vaizdas jau priklauso nuo Jūsų fantazijos, nes už lietuvaitę pasaulyje niekas nemoka gražiau papuošti savo gaminto valgio...
    Taip keptą lašišą galima patiekti ir karštą, ir šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek medaus
  • 1 vienetas lašišų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai veterinarinėje vaistinėje nusipirkite veterinarinį švirkštą su storesne adata.
    Paskui parduotuvėje nusipirkite šviežią lašišą. Namuose ją gerai nuplaukite, dar geriau nusausinkite ir dėkite ant saulėgrąžų aliejumi pateptu kepimo popieriumi arba folija išklotos kepimo skardos.
    Paruoškite tirpalą, kuriuo prišvirkšite žuvį: paprastą vandenį pagardinkite jūros druska, šaukšteliu medaus, jei turite, ir krapų arba peletrūnų esencijos lašeliu.
    Švirkštu šiuo tirpalu keliose vietose prišvirkškite lašišą ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
    Žuvį išimkite, padėkite ant padėklo, leiskite kiek atvėsti, aštriu peiliu įpjaukite dalį odos ir ją atknokite.
    Likusią odą aptepkite saulėgrąžų aliejumi, kad gražiai blizgėtų.
    Ir viskas.
    Tolesnis, dar skanesnis vaizdas jau priklauso nuo Jūsų fantazijos, nes už lietuvaitę pasaulyje niekas nemoka gražiau papuošti savo gaminto valgio...
    Taip keptą lašišą galima patiekti ir karštą, ir šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų