Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens. Apelsiną supjaustyti. Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti. Masę atvėsinti ir supilti šampaną. Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti. Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais. Gardaus!
Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens. Apelsiną supjaustyti. Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti. Masę atvėsinti ir supilti šampaną. Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti. Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais. Gardaus!