Kiaušinius išplakame su pienu, prieskoniais, druska ir miltais. Įmaišome krevetes. Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nelabai kaitrios ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiam ir apkepam kitą pusę. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
150 gramų krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek prieskonių (Santa maria, žuvims)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame su pienu, prieskoniais, druska ir miltais. Įmaišome krevetes. Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nelabai kaitrios ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiam ir apkepam kitą pusę. Skanaus