100 gramų dešros ("Daktariška" arba bet kokia panaši)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su prieskoniais išplakti. Sudedam grietinę, miltus išmaišom, tada sudedam likusius produktus- pieną ir smulkiai supjaustytą dešrą, ir dar kartą gerai viską išmaišom. Supilam į indą išteptą sviestu. Kepam apie 180 laipsnių temperatūroje, kol iškyla.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
5 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
100 gramų dešros ("Daktariška" arba bet kokia panaši)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su prieskoniais išplakti. Sudedam grietinę, miltus išmaišom, tada sudedam likusius produktus- pieną ir smulkiai supjaustytą dešrą, ir dar kartą gerai viską išmaišom. Supilam į indą išteptą sviestu. Kepam apie 180 laipsnių temperatūroje, kol iškyla.