• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
    Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda.
    Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę.
    Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti.
    Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės.
    Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti.
    Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus!
    Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
    Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda.
    Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę.
    Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti.
    Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės.
    Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti.
    Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus!
    Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų