Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda. Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę. Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti. Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės. Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti. Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus! Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
1 vienetas svogūnų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti jame smulkintą svogūną, česnaką ir bulves, kol bulves gražiai apskrunda. Tuomet pagardinti druska, pipirais bei petražolėmis ir tolygiai paskleisti per visą keptuvę. Ant viršaus supilti išplaktus kiaušinius ir nemaišant gerai apkepti. Apkepus vienai pusei keptuvę uždengti lėkšte ir apversti keptuvę, kad omletas persikeltų ant lėkštės. Tuomet dėti omletą atgal į keptuvę neapkepta puse žemyn ir apkepinti. Omletui gerai apkepus dėkite į lėkštę ir skanaus! Nenusiminkite jei omletas subyrėjo - jis vistiek pasižymi tuo pačiu puikiu skoniu.