Jums prireiks dantų krapštukų arba medinių pagaliukų. Vištienos odeles apibarstyti prieskoniais ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį. Bulvių reikia tiek kiek yra odelių. Nuluptas bulves reikia sutarkuoti per burokinę tarką, jas truputį pasūdyti, galima pagardinti prieskoniais. Paruostas odeles paklojame ant lentelės ir pridedame bulvių, taip įdarytas odeles užsmaigstome pagaliukais. Kai viskas paruosta į skardą įpilame truputį aliejaus. Daug nereikia, nes nuo odelių atsiranda riebalų. Kepame apie 15-20 min. kol gražiai apkeps.
Autorius: regwita
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienos)
1 vienetas vištos odelės (pakeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jums prireiks dantų krapštukų arba medinių pagaliukų. Vištienos odeles apibarstyti prieskoniais ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį. Bulvių reikia tiek kiek yra odelių. Nuluptas bulves reikia sutarkuoti per burokinę tarką, jas truputį pasūdyti, galima pagardinti prieskoniais. Paruostas odeles paklojame ant lentelės ir pridedame bulvių, taip įdarytas odeles užsmaigstome pagaliukais. Kai viskas paruosta į skardą įpilame truputį aliejaus. Daug nereikia, nes nuo odelių atsiranda riebalų. Kepame apie 15-20 min. kol gražiai apkeps.