REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėje išmaišyti druską, cukrų (2 šaukštai), kepimo miltelius, supilti į pravėsintą tirpintą sviestą, sumaišyti su miltais, išminkyti. Tešla iškloti torto formą.
- Nuluptus obuolius supjaustyti plonai, apšlakstyti citrinos sultimis, apiberti kupinu šaukštu cukraus.
- Kremui išplakti 2 šaukštus cukraus su kiaušiniais, sumaišyti su grietine, krakmolu.
- Dėti į skardą obuolių, pilti spanguolių, tuomet pilti kremo ir taip vis sluoksniuoti. Lengvai pakratyti skardą.
- Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180 temperatūroje 50 minučių.
- Aptarkuoti karštą tortą šokoladu ir džiovintais greipfrutais, toliau puošti pagal savo norus, turimais produktais.
Aš dar kraštus apglaisčiau cukraus pudros ir citrinos glaistu, apibėriau riešutais.
REKLAMA