INGREDIENTAI:
- 4 pakeliai sausainių (sutrupinti)
- 1 kilogramas obuolių (nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką)
- 500 gramų grietinės
- 100 gramų sviesto (arba margarinas, ištirpintas)
- 0.5 stiklinės cukraus
- šiek tiek razinų (galima ir nedėti)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos (ištirpinta)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į grietinę supilti ištirpintą sviestą (neturi būti karštas), sudėti cukrų ir išplakti, dėti želatinos ir dar paplakti.
- Gautą masę sumaišyti su obuoliais ir sausainiais, sudėti į formą, pašaldyti per naktį ir kitą dieną valgyti. Skanaus!
Autorius: Agnė
REKLAMA