REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus išsijojame, sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir žiupsneliu druskos.
- Atsargiai įtriname 125 g gabalėliais supjaustyto sviesto. Turi gautis smėlinė konsistencija.
- Įmaišome 100 g cukraus ir vieną kiaušinio trynį.Dedame pusvalandžiui į šaldymo kamerą.
- Gaminame karamelę. Keptuvėje ištirpiname 100g cukraus, maišydami supilame grietinėlę. Kada karamelės konsistencija jau pakankamai tiršta, įdedame 50g sviesto.
- Atšaldytą tešlą iškočiojame ir dedame į speciales tartaletės formeles (jei neturit, tiks ir keksiukų). Įdedame šiek tiek karamelės.
- Dedame smulkiai supjaustytus ir cinamone apvoliotus obuolius. Ant viršaus uždedame rikotą sumaišytą su kiaušinio baltymų, citrinos rūgštele, 75g
- Dedame į 180°C temp. orkaitę 30 minučių. Iškepus papuošiame cinamonu, uogomis ir vaisiais.
REKLAMA