REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių baltymus atskirtш nuo trynių.
- Baltymus plakam mikseriu. Palaipsniui dedam cukrų ir kisieliaus miltelius. Gaunasi puri mase-kremas. Gautą kremą dedam į šaldytuvą, kad atvėstų.
- Miltus sukapojam su sviestu. Peiliuku pjaustom sviestą miltuose iki tol, kol gausis trupininė masė.
- Pridedam trynius, cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius. Išmaišom ir gautą tešlą dedam į šaldymo kamerą (15-20 min).
- Obuolius nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Sumaišyti su džiūvėsėliais ir cinamonu.
- Kepimo formos dugną patepti sviestų ir iškloti kepimo popieriumi. Šitam pyragui geriausiai tinka tortų forma su nuimamomis sienelėmis.
- Tešlą išimam iš šaldymo kameros ir dedam į formą. Ant viršaus dedam obuolių masę.
- Kepam orkaitėje ~40-50 min., 180 laips.
- Mediniu pagaliuku patikrinus, kad pyragas iškepė, iš šaldytuvo išimam rožinį baltymų kremą ir išpilam ant obuolių. Ir vėl visą formą statom į orkaitę 10 minučių.
Skanaus!
REKLAMA