• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (pyrago luobelei)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis, pyrago luobelei)
  • 200 gramų cukraus (tešlai)
  • 8 vienetai obuolių (nedideli)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti, pyrago luobelei)
  • 250 mililitrų kefyro (tešlai)
  • 70 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir išplakti iki baltų putų. Sviestą ištirpinti ir supilti į kefyrą. Šią masę pilti į kiaušinius ir gražiai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į tešlą. Įdėti cinamono ir išmaišyti.

    Nuluptus ir labai plonai supjaustytus obuolius dėti į tešlą, išmaišyti ir krėsti į kepimo formą. Džiūvėsėlius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir cinamonu, viską užbarstyti ant pyrago viršaus. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 45-50 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (pyrago luobelei)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis, pyrago luobelei)
  • 200 gramų cukraus (tešlai)
  • 8 vienetai obuolių (nedideli)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti, pyrago luobelei)
  • 250 mililitrų kefyro (tešlai)
  • 70 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir išplakti iki baltų putų. Sviestą ištirpinti ir supilti į kefyrą. Šią masę pilti į kiaušinius ir gražiai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į tešlą. Įdėti cinamono ir išmaišyti.

    Nuluptus ir labai plonai supjaustytus obuolius dėti į tešlą, išmaišyti ir krėsti į kepimo formą. Džiūvėsėlius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir cinamonu, viską užbarstyti ant pyrago viršaus. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 45-50 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų