REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną ištirpinkite ir išplakite su smulkiai sutarkuotu svarainiu (sėklalizdžius prieš tai išimkite).
- Berkite cukrų, vanilinį cukrų, išplakite. Tuomet įmuškite kiaušinius, vėl išplakite.
- Supilkite miltus su kepimo milteliais ir vėlgi viską išplakite. Kepimo indą (aš naudojau silikonininį) ištepkite riebalais (sviestu, margarinu arba aliejumi), pabarstykite džiūvėsėliais.
- Obuolius nuskuskite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Avietes nuplaukite. Į kepimo indą dėkite sluoksnį obuolių, kelias uogas ir apipilkite tešla. Pabarstykite šaukšteliu cinamono.
- Dėkite dar vieną likusių obuolių sluoksnį, išdėliokite likusias avietes, pabarstykite likusiu šaukšteliu cinamono. Supilkite likusią tešlos dalį ir pašaukite į gerai įkaitusią orkaitę.
- Kepkite 30 minučių 200 C karštyje. Išėmę pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
REKLAMA