• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja aviečių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja aviečių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną ištirpinkite ir išplakite su smulkiai sutarkuotu svarainiu (sėklalizdžius prieš tai išimkite).
  2. Berkite cukrų, vanilinį cukrų, išplakite. Tuomet įmuškite kiaušinius, vėl išplakite.
  3. Supilkite miltus su kepimo milteliais ir vėlgi viską išplakite. Kepimo indą (aš naudojau silikonininį) ištepkite riebalais (sviestu, margarinu arba aliejumi), pabarstykite džiūvėsėliais.
  4. Obuolius nuskuskite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Avietes nuplaukite. Į kepimo indą dėkite sluoksnį obuolių, kelias uogas ir apipilkite tešla. Pabarstykite šaukšteliu cinamono.
  5. Dėkite dar vieną likusių obuolių sluoksnį, išdėliokite likusias avietes, pabarstykite likusiu šaukšteliu cinamono. Supilkite likusią tešlos dalį ir pašaukite į gerai įkaitusią orkaitę.
  6. Kepkite 30 minučių 200 C karštyje. Išėmę pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų