• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (įdarui)
  • 1 stiklinė cukraus (tešlai)
  • 6 vienetai obuolių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (įdarui)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (įdarui)
  • 100 gramų grietinės (tešlai, 30 proc.)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (įdarui)
  • 1 stiklinė cukraus (tešlai)
  • 6 vienetai obuolių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (įdarui)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (įdarui)
  • 100 gramų grietinės (tešlai, 30 proc.)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
  2. Į sviesto masę įmaišome grietinę. Tada beriame miltų mišinį ir maišome. Baigiame minkyti tešlą rankomis.
    Tešla išklojame kepimo formą. Iškloti reikia ir šonus, ir dugną.
  3. Nulupame ir kubeliais supjaustome obuolius. Supjaustytus obuolius sumaišome su cukrumi.
    Išplakame kiaušinius. Įmaišome grietinę, miltus ir obuolius.
  4. Gautą įdarą supilame ant tešlos.

    Pašauname pyragą į 180° C laipsnių orkaitę. Kepame apie 50 minučių.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų