• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 240 gramų cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 170 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 5 vienetai obuolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 0.5 stiklinės vandens (šiltas)
  • šiek tiek sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės žemės riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir gerai išplakami su cukrumi iki standžių putų.
    Į išplaktus kiaušinių baltymus sudedami tryniai, supilamas aliejus, vanduo ir viskas gerai išplakama.
    Tuomet suberiami kapoti riešutai, manų kruopos, su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir viskas gerai išmaišoma.
    Galiausiai įmaišomas imbieras, cinamonas, citrinos žievelė ir nuluptų (be sėklų) obuolių kubeliai.
    Skarda patepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir supilama tešla.
    Kepama apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas pyragas apibarstomas cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 240 gramų cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 170 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 5 vienetai obuolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 0.5 stiklinės vandens (šiltas)
  • šiek tiek sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės žemės riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir gerai išplakami su cukrumi iki standžių putų.
    Į išplaktus kiaušinių baltymus sudedami tryniai, supilamas aliejus, vanduo ir viskas gerai išplakama.
    Tuomet suberiami kapoti riešutai, manų kruopos, su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir viskas gerai išmaišoma.
    Galiausiai įmaišomas imbieras, cinamonas, citrinos žievelė ir nuluptų (be sėklų) obuolių kubeliai.
    Skarda patepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir supilama tešla.
    Kepama apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas pyragas apibarstomas cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų