Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir gerai išplakami su cukrumi iki standžių putų. Į išplaktus kiaušinių baltymus sudedami tryniai, supilamas aliejus, vanduo ir viskas gerai išplakama. Tuomet suberiami kapoti riešutai, manų kruopos, su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir viskas gerai išmaišoma. Galiausiai įmaišomas imbieras, cinamonas, citrinos žievelė ir nuluptų (be sėklų) obuolių kubeliai. Skarda patepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir supilama tešla. Kepama apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje. Iškeptas pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.
Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir gerai išplakami su cukrumi iki standžių putų. Į išplaktus kiaušinių baltymus sudedami tryniai, supilamas aliejus, vanduo ir viskas gerai išplakama. Tuomet suberiami kapoti riešutai, manų kruopos, su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir viskas gerai išmaišoma. Galiausiai įmaišomas imbieras, cinamonas, citrinos žievelė ir nuluptų (be sėklų) obuolių kubeliai. Skarda patepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir supilama tešla. Kepama apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje. Iškeptas pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.