• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje visus sausus ingredientus.
    Atskirame dubenėlyje sumaišykite kiaušinius, pieną, vanilę ir du šaukštus Jūsų pasirinkto aliejaus.
    Į gautą mišinį įmaišykite sausų ingredientų mišinį ir sudėkite nuluptus, be sėklų, sutarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
    Įkaitinkite virš vidutinės ugnies puode arba gilioje keptuvėje 2 stiklines aliejaus.
    Naudojant šaukštą arba mažą samtelį pilkite tešlą į aliejų, kad susiformuotų apvalūs stori blyneliai ir vartant kepkite, kol jie įgauna auksinę spalvą.
    Iškeptus blynelius išgriebkite kiaurasamčiu ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
    Leiskite jiems atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje visus sausus ingredientus.
    Atskirame dubenėlyje sumaišykite kiaušinius, pieną, vanilę ir du šaukštus Jūsų pasirinkto aliejaus.
    Į gautą mišinį įmaišykite sausų ingredientų mišinį ir sudėkite nuluptus, be sėklų, sutarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
    Įkaitinkite virš vidutinės ugnies puode arba gilioje keptuvėje 2 stiklines aliejaus.
    Naudojant šaukštą arba mažą samtelį pilkite tešlą į aliejų, kad susiformuotų apvalūs stori blyneliai ir vartant kepkite, kol jie įgauna auksinę spalvą.
    Iškeptus blynelius išgriebkite kiaurasamčiu ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
    Leiskite jiems atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų