Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
100 gramų cukraus
100 gramų margarino
6 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!