Padažui: į dubenį pilame jogurtą, dedame garstyčias, barstome pipirų, sezamo sėklų ir gerai išmaišome. Druskos dėti nereik, nes pakankamai sūrumo bus nuo garstyčių.
Dešreles apkepiname keptuvėje, ataušiname. Sumaišome su pjaustytomis daržovėmis ir padažu.
Salotas patiekti ant rūpios ar skrudintos duonos.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustyti)
150 gramų jogurto
šiek tiek svogūnų laiškų (pjaustyti)
šiek tiek sezamo sėklų
300 gramų virtų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui: į dubenį pilame jogurtą, dedame garstyčias, barstome pipirų, sezamo sėklų ir gerai išmaišome. Druskos dėti nereik, nes pakankamai sūrumo bus nuo garstyčių.
Dešreles apkepiname keptuvėje, ataušiname. Sumaišome su pjaustytomis daržovėmis ir padažu.