PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, 200 gramų cukraus, kiaušinių ir krakmolo gaminamas biskvitas.
Kiaušinius ištrinu su 200 g cukraus, miltus sumaišau su krakmolu ir palengva maišant įsijoju į kiaušinių bei cukraus masę.
Skardą ištepu riebalais ir supilu į ją tešlą.
Kepu didelėje skardoje 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20-25 minutes. Iškepusį ataušinu. - Kremui grietinę suplaku su 1 stikline cukraus, dedu rūgštelę, aguonas ir viską sumaišau.
- Biskvitą laužau rankomis po nedidelį gabalėlį, mirkau į kremą ir dedu gabaliuką po gabaliuko ant tortinės, formuodama „skruzdėlyną“.
Viršų užpilu tirpintu šokoladu ir apibarstau migdolų plokštelėmis bei pabarstukais.
Skana