Nuluptus česnakus išspausti. Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką. Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes. Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies. Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį. Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje. Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais. Skanaus!
Autorius: Audra
INGREDIENTAI:
3 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
šiek tiek krapų
1 kilogramas kiaulienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
150 gramų grybų
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus česnakus išspausti. Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką. Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes. Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies. Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį. Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje. Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais. Skanaus!