• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 arbatinių šaukštelių kakavos
  • 1 kilogramas sausainių (Gaidelis)
  • 200 gramų sviesto
  • 800 gramų kondensuoto pieno
  • 5 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno (Rududu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sulaužykite sausainius gabaliukais. Metaliniame indely užkaiskite ant viryklės ir ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir kakavą, viską pavirkite apie 5-10 min. Nuimkite nuo viryklės ir užpilkite sausainius gauta mase, viską išmaišykite, tada sudėkite mažais gabaliukais rududu kremą ir išpilkite ant sviestinio popieriaus, suvyniokite į dešros formą. Palikite šaldiklyje 2 parom. Vietoj rududu galima įdėti 2 šaukštelius aguonų, bet čia skonio reikalas.

    SKANAUS TIKUOSI JUMS PATIKS!!!!

Autorius: neringa

INGREDIENTAI:

  • 10 arbatinių šaukštelių kakavos
  • 1 kilogramas sausainių (Gaidelis)
  • 200 gramų sviesto
  • 800 gramų kondensuoto pieno
  • 5 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno (Rududu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sulaužykite sausainius gabaliukais. Metaliniame indely užkaiskite ant viryklės ir ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir kakavą, viską pavirkite apie 5-10 min. Nuimkite nuo viryklės ir užpilkite sausainius gauta mase, viską išmaišykite, tada sudėkite mažais gabaliukais rududu kremą ir išpilkite ant sviestinio popieriaus, suvyniokite į dešros formą. Palikite šaldiklyje 2 parom. Vietoj rududu galima įdėti 2 šaukštelius aguonų, bet čia skonio reikalas.

    SKANAUS TIKUOSI JUMS PATIKS!!!!

Autorius: neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų