Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai obuolių
- 250 gramų maskarponės sūrio
- 160 gramų sausainių
- 100 gramų cukraus pudros
- 80 gramų sviesto
- 50 mililitrų vandens
- 50 gramų cukraus
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.
- Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.
- Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...
- Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...
- Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau
REKLAMA