• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 160 gramų sausainių
  • 100 gramų cukraus pudros
  • 80 gramų sviesto
  • 50 mililitrų vandens
  • 50 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.
  2. Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.
  3. Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...
  4. Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...
  5. Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų