• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 litro pieno
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (ar paukštiena)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome mažais gabaliukais.
    Krapus ir svogūnus susmulkiname.
    Mėsą išmaišome su prieskoniais, krapais ir svogūnais. Viską užpilame pienu ir laikome šaltai apie 5 valandas.
    Minkštutę mėsą kepame šašlykinėje.

Autorius: Neda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 litro pieno
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (ar paukštiena)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome mažais gabaliukais.
    Krapus ir svogūnus susmulkiname.
    Mėsą išmaišome su prieskoniais, krapais ir svogūnais. Viską užpilame pienu ir laikome šaltai apie 5 valandas.
    Minkštutę mėsą kepame šašlykinėje.

Autorius: Neda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų