• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (virtos, pjaustytos kubeliais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (virtos, pjaustytos kubeliais)
  • 1 vienetas salierų (šaknelė)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių
  • 200 gramų briedienos (ar kita žvėriena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, burokėlis, salieras ir marinuoti agurkai supjaustomi mažais kubeliais ir sumaišomi su morkomis bei bulvėmis, įpilama majonezo, druskos ir pipirų. Salotos gerai sumaišomos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų