Dar reikalingi bus Napoleono torto lakštai. Napoleono torto lakštą gausiai aptepti majonezu, dėti susmulkintą rūkytą lašišą, barstyti susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus. Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui. Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad pertepimas susigertų į lakštus. Viršus tepamas Prezident tepamo sūrio ir majonezo mišiniu. Puošiamas ikrais ir žalumynais. Skanaus!
Autorius: Judita
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų (smulkinti)
350 gramų lašišų (rūkyta)
300 mililitrų majonezo (pvz., Helmans)
80 gramų ikrų (raudoni ir juodi)
100 gramų lydyto sūrio (pvz., Prezident)
3 saujos svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikalingi bus Napoleono torto lakštai. Napoleono torto lakštą gausiai aptepti majonezu, dėti susmulkintą rūkytą lašišą, barstyti susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus. Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui. Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad pertepimas susigertų į lakštus. Viršus tepamas Prezident tepamo sūrio ir majonezo mišiniu. Puošiamas ikrais ir žalumynais. Skanaus!