Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės. Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.) Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą. Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min. Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.) Tikrai skanus ir labai pigus desertas. Skanaus!
Autorius: Tadas
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek kakavos
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės. Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.) Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą. Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min. Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.) Tikrai skanus ir labai pigus desertas. Skanaus!