Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti. Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį. Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes. Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka). Skanaus!
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 vienetai kiaušinių
5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 litro aliejaus
500 gramų grietinės
50 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti. Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį. Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes. Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka). Skanaus!