Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą. Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti. Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.
Autorius: Ania
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas)
1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas)
500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos)
2 valgomieji šaukštai vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą. Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti. Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.