• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulienos ((karka))
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulienos ((karka))
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karką susmulkinti, perskelti per pusę. Sudėti į puodą, užpilti apie 5 -7 litrus vandens, kad gerai apsemtu. Virti apie 2 val.
  2. Išvirusią mėsą reikia atskirti nuo kaulų ir susmulkinti, po to ją sudėti atgal į tą patį skystį, kur virė. Dar reikia pavirti apie valandą. Sudėti druską bei pipirus pagal skonį, kelis lauro lapus.
  3. Kai viskas gerai suvirs, turėtų gautis kisieliaus konsistencija. Viską išpilstyti į formeles ar dubenėlius ir sušaldyti.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų