Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti. Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti. Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų. Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę. Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų. Patiekti suflė su sviestu arba grietine.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
450 gramų morkų
3 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
45 gramai manų kruopų
150 gramų varškės (riebi)
šiek tiek druskos
15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti. Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti. Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų. Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę. Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų. Patiekti suflė su sviestu arba grietine.