Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.
Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje). Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes
.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
250 gramų morkų
100 gramų slyvų (džiovintos)
350 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.
Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje). Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes