Į indą smulkiai sutarkuojame morkas, jas apiberiame cukrumi ir paliekame, kad truputį pastovėtų. Atskirame inde išplakame kiaušinių trynius ir pilame į indą su morkomis. Tada beriame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišome. Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, tada pašlapintu šaukštu formuojame sausainius ant skardos. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame, kol gražiai apskrus (maždaug 20–25 min.). Labai skanu valgyti su pienu. Skanaus!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė cukraus
3 vienetai morkų (nedidelės)
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą smulkiai sutarkuojame morkas, jas apiberiame cukrumi ir paliekame, kad truputį pastovėtų. Atskirame inde išplakame kiaušinių trynius ir pilame į indą su morkomis. Tada beriame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišome. Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, tada pašlapintu šaukštu formuojame sausainius ant skardos. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame, kol gražiai apskrus (maždaug 20–25 min.). Labai skanu valgyti su pienu. Skanaus!