• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai morkų (nedidelės)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą smulkiai sutarkuojame morkas, jas apiberiame cukrumi ir paliekame, kad truputį pastovėtų.
    Atskirame inde išplakame kiaušinių trynius ir pilame į indą su morkomis.
    Tada beriame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną ir žiupsnelį druskos.
    Viską gerai išmaišome.
    Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, tada pašlapintu šaukštu formuojame sausainius ant skardos.
    Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame, kol gražiai apskrus (maždaug 20–25 min.).
    Labai skanu valgyti su pienu.
    Skanaus!

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai morkų (nedidelės)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą smulkiai sutarkuojame morkas, jas apiberiame cukrumi ir paliekame, kad truputį pastovėtų.
    Atskirame inde išplakame kiaušinių trynius ir pilame į indą su morkomis.
    Tada beriame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną ir žiupsnelį druskos.
    Viską gerai išmaišome.
    Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, tada pašlapintu šaukštu formuojame sausainius ant skardos.
    Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame, kol gražiai apskrus (maždaug 20–25 min.).
    Labai skanu valgyti su pienu.
    Skanaus!

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų